Woningontruiming ‘s-Gravendeel Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 197 62

Woningontruiming ‘s-Gravendeel

Woningontruiming ‘s-Gravendeel voor het razendsnel bezemschoon opleveren van huur- of koopwoning. Bel voor een gratis offerte: 085 - 40 197 62.

Moet u plotseling verhuizen binnen of uit ‘s-Gravendeel? Gaat u kleiner wonen? Of juist groter? Denkt u aan al het inpakwerk en hulp dat u moet regelen, vooral het zware sjouwwerk? Wij van Woningontruiming ‘s-Gravendeel neemt graag al uw verhuiszorgen uit handen. Wij helpen al jaren vele tevreden klanten bij het leegmaken van de koop- of huurwoning en deze veegschoon op te leveren.

Woningontruiming ‘s-Gravendeel werkt goedkoop, snel en efficiënt. Wij ontruimen al vanaf 150 euro. Onze medewerkers zijn heel efficiënt en handig in het in- en uitpakken, verwijderen en ophalen van inboedels en andere spullen. Wij gebruiken speciale inpakvilt en bubbelfolie om uw meubilair en breekbare spullen in te pakken. Met onze eigen verhuiswagens transporteren wij uw waardevolle spullen veilig en zonder problemen naar uw nieuwe onderkomen.
Alles geheel naar uw wensen. Onze klant is koning!

Wij doen aan inkoop van meubels en andere bruikbare goederen. U krijgt een reële prijs of we verrekenen het met de prijs voor de ontruiming.

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 40 197 62.

Woningontruiming ‘s-Gravendeel voor het snel en goedkoop leegmaken, opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning, kamer of flat.

De diensten die wij voor u uit kunnen voeren zijn onder andere:

 • Ontruiming volgens de eisen (en wensen) van makelaar of woningbouwvereniging.
 • Leegmaken en veegschoon opleveren van uw woning, kamer, flat, appartement, kelder of wat voor ruimte dan ook.
 • Schoonmaakwerkzaamheden.
 • Kleine reparaties en onderhoudswerk.
 • Opslagruimte voor uw spullen.
 • Het verwijderen van alle vloer(bedekking) en elektrische installaties.
 • Veilig vervoer van alle meubels en andere spullen.
 • Advies en hulp bij vereist tuinonderhoud.
 • Inkoop meubels en andere bruikbare goederen.
 • Het veilig in en uitpakken van inboedel en andere spullen.
 • Taxatie van meubilair en verzamelingen.

Woningontruiming ‘s-Gravendeel helpen graag onze senioren met verhuizen

Senioren, minder validen en hulpbehoevenden zijn onze trouwe klanten. Voor deze speciale groep hebben wij een breed pakket aan diensten. Speciale opdrachten en aanvragen voeren wij ook graag uit. Denk maar aan het woonklaar maken van hun nieuw onderkomen.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de spullen verhuist Woningontruiming ‘s-Gravendeel u in 2 dagen. Maar we hebben ook een spoedservice. Heeft u een spoedklus? Binnen 1 dag kunnen wij uw woning of pand netjes leeghalen en kaal en bezemschoon opleveren. Zoals het in de originele staat was.

Heeft u meubilair en ander spullen die u niet gebruikt? We nemen het graag van u over. Veel van onze spullen schenken wij aan liefdadigheidsinstellingen en zo helpt u mee. Minvermogenden worden op deze manier geholpen aan goede meubels en andere goederen. Spullen die onbruikbaar zijn vervoeren wij verantwoord af naar de afvalstraat.

Steun een goede doel en kies voor Woningontruiming ‘s-Gravendeel

De bruikbare spullen die u niet meer wilt, doneren wij. U steunt dus automatisch een goed doel wanneer u kiest voor Woningontruiming ‘s-Gravendeel.
Graag nemen wij alle goede meubels en andere huisraad die u niet meer wilt, van u over. Heeft u nog bruikbare spullen staan en wilt u het graag kwijt? In uw schuur, zolder of garage? Wij schenken alle bruikbare spullen zoals inboedel, huisraad, witgoed, goede kleding, kantoorartikelen en andere goede spullen aan verschillende goede doelen.
Wij schenken regelmatig aan verschillende instellingen zoals :

 • De Weg Geef Stichting
 • Stichting Kika
 • Stichting Doe een wens
 • De Voedselbank
 • Derde Wereldlanden

Onze adviseur komt graag langs voor een gratis gesprek en een vrijblijvende offerte! Bel ons op 085 - 40 197 62.

× Stel een vraag via Whatsapp