Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in.

Woningontruiming Zwijndrecht

Woningontruiming Zwijndrecht

Woningontruiming Zwijndrecht biedt hulp en advies bij het leegmaken van uw huur- of koopwoning. Bel voor gratis offerte 010 - 30 76 314.

Verhuist u naar een andere huurwoning in Zwijndrecht of omgeving? Of heeft u een andere huurwoning gekocht? Moet één van uw ouders plotseling kleiner gaan wonen? Of moeten uw grootouders naar een verzorgings- of bejaardentehuis? Het maakt voor ons niet uit om welke soort verhuizing het gaat. Woningontruiming Zwijndrecht biedt u hulp en advies bij het leegmaken van uw huur- of koopwoning.

Ontruimen en/of verhuizen is stressvol, hectisch en intensief. Bovendien kost het enorm veel tijd. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Wij zijn ervaren en efficiënt. Elke woning maken wij snel en vakkundig leeg en leveren het kaal en bezemschoon op. Volgens de eisen van de woningbouw of makelaar. Bel voor vragen of een gratis prijsindicatie op 010 - 30 76 314.

U wilt weten wat een ontruiming in Zwijndrecht gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 010 - 30 76 314.

Snel en efficiënt

Wij zijn de betaalbare oplossing voor al uw verhuiszorgen. Onze ervaren medewerkers werken volgens uw richtlijnen. Wij werken zorgvuldig en discreet. Er wordt gebruik gemaakt van speciale inpakmateriaal om uw spullen te beschermen. Wij werken snel maar wanneer het supersnel moet kunt ook onze spoedservice inschakelen. Bel voor meer informatie: 010 - 30 76 314.

Meubilair en andere goederen die tijdens het leegmaken van de woning overbodig blijken, nemen wij graag van u over. Deze schenken wij namelijk aan goede doelen. Zo ontzien we het milieu en krijgen bruikbare spullen een tweede leven bij mensen die er enorm blij mee zijn.

Kapotte en onbruikbare spullen brengen wij op een verantwoorde wijze naar de gemeentelijke milieustraat voor recycling.

Woning netjes, leeg en bezemschoon opgeleverd

Leegmaken van een woning, deze bezemschoon opleveren en alle afval netjes afvoeren op een verantwoorde manier is ons vak. Onze professionele medewerkers voeren de volgende werkzaamheden uit:

 • Het veilig en efficiënt in- en uitpakken van dozen en meubilair.
 • Taxeren van inboedel.
 • Het opslaan van uw meubilair en andere spullen.
 • Het transporteren van de inboedel.
 • Schoonmaken van bijvoorbeeld de badkamer, vensterbanken enz.
 • Inkoop van meubels en andere spullen.
 • Advies en hulp geven bij tuinonderhoud.
 • Leeghalen, opruimen en afvoeren van zolder, kelder of een overvolle tuin.
 • Verwijderen van vloerbedekking en elektronische installaties.
 • Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
 • Verhuur verhuislift met personeel. Het werkt tot de 10 de verdieping.

Woningontruiming Zwijndrecht is specialist in het vlot en vakkundig leegmaken en bezemschoon opleveren van elke woning.

Bij seniorenverhuizing, kies voor Woningontruiming Zwijndrecht

Onze team van Woningontruiming Zwijndrecht heeft veel ervaring met senioren. Wij zetten net een stapje extra in ons werk voor onze ouderen. Voor deze groep hebben wij een speciaal pakket. Moet een seniorenverhuizing uitgevoerd worden? Bel ons voor advies en een prijsindicatie. Ons vakkundig bedrijf Woningontruiming Zwijndrecht kan u de gehele verhuizing uit handen nemen.

Misschien wilt u alleen de persoonlijke spullen (voorlopig) meenemen? Wij kunnen alle spullen inpakken en de gehele ruimte leeghalen. Dan maken wij alles keurig schoon. Daarna voeren wij de noodzakelijke herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uit. Standaard ruimen wij alle afval gescheiden en milieuvriendelijk op. In het nieuwe onderkomen pakken wij ook alles uit voor. Alle meubelen zetten wij weer in elkaar en richten het nieuw onderkomen geheel in. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de woning woonklaar is. Uw oma, grootoom of achterneef hoeft alleen maar in te trekken. Hoe fijn is dat!

Heeft u meubels en andere huisraad die u niet meer wenst? Of misschien antiek of verzamelingen? Wij nemen die graag van u over. Bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Woning snel bezemschoon

Heeft u plotseling een verhuizing? Maak gebruik van onze spoedservice! Heeft u vragen over een klus? Wilt u misschien een prijs weten? Of heeft u extra meubels die u kwijt wilt? Of teveel aan goede meubels voor een goede doel? Wilt u weten wat een klus kost? Bel ons en onze adviseur komt gratis langs om de werkzaamheden te bekijken en om alles te bespreken van ons. Onze offerte is gratis!

Bel Woningontruiming Zwijndrecht voor al uw vragen. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Bel ons op 010 - 30 76 314.